Sinop Erfelek Selale : Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-315 | DereTepe.Net / Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi.

Sinop Erfelek Selale : Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-315 | DereTepe.Net / Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi.. Erfelek ilçesine de 10 km kadardır. Erfelek tatlıca şelaleleri tabiat parkı. 00:35 erfelek tabiat parkı tam 28 şelaleden oluşan doğal cennet erfelek şelaleleri'nin en ilginç yönü sadece 19 yıl önce keşfedilmiş olması. Sinop'a il merkezine yaklaşık 40 kilometre mesafedeki erfelek yukarıdaki şelale ve benzerlerine tırmanmanın tek yolu yukarıdan sarkıtılmış olan ipe tutunup. Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan tatlıca şelaleleri, toplamda 2 kilometre uzunluğunda 28 ayrı şelaleden oluşmakta.

Tatlıca irili ufaklı 28 ayrı şelale barındırmaktadır.1 erfelek'e yaklaşık 10, sinop'a ise 45 km uzaklıktadır. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. 47,4 km sinop erfelek şelalesi arası arabayla kaç saat sürer: Sinop tatilinizde gidebileceğiniz erfelek şelaleleri hakkında bilgiler, ziyaretçi yorumları ve yakınındaki otelleri burada bulabilirsiniz. Bu makalemde, sinop'un en çok bilinen doğal güzelliklerinden erfelek tatlıca şelale takımı tabiat parkı hakkında konaklama, ulaşım, giriş ücretleri ve genel bilgileri sizlerle paylaşacağım.

Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-245 | DereTepe.Net
Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-245 | DereTepe.Net from www.deretepe.net
Trabzon'dan ordu'ya dönerken öylesine yoğun yağmur yağan. 2 km uzunluğundaki bir vadi içinde birbiri ardına sıralanmış 28 tane irili ufaklı şelale bulunmaktadır. Memleketimin yerlisi adını bilir sadece. Erfelek tatlıca şelaleleri tabiat parkı. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Şelale doğanın içinde gizliyken devlet su işleri tarafından fark edilmiştir. Gidiş sinop' a 45 km ve erfelek i̇lçesine 10 km uzaklıktadır. Sinop iline 45 kilometre, erfelek ilçesi şehir merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan doğal dolmuşlarla ilçeye varan kişiler ilçe merkezinden sık sık kalkan şelale dolmuşlarını ulaşım için.

Erfelek tatlıca şelaleleri / sinop doğa içerisine yıllardır adeta gizlenmiş ve 1997 yılında erfelek bölüm;

Şelale doğanın içinde gizliyken devlet su işleri tarafından fark edilmiştir. 2 km uzunluğundaki bir vadi içinde birbiri ardına sıralanmış 28 tane irili ufaklı şelale bulunmaktadır. Sinop erfelek şelalelerinin keşfi yakın bir zamana dayanmaktadır. Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan tatlıca şelaleleri, toplamda 2 kilometre uzunluğunda 28 ayrı şelaleden oluşmakta. Sinop erfelek şelalesi #sinop #erfelek #şelale #waterfall sinop erfelek şelalesi neler yapılır ? Erfelek tatlıca şelaleleri / sinop doğa içerisine yıllardır adeta gizlenmiş ve 1997 yılında erfelek bölüm; Bu makalemde, sinop'un en çok bilinen doğal güzelliklerinden erfelek tatlıca şelale takımı tabiat parkı hakkında konaklama, ulaşım, giriş ücretleri ve genel bilgileri sizlerle paylaşacağım. Sinop erfelek bölgesinde 20 yıl önce erfelek baraj inşaatı başlamış ve bu çalışmalar sonucunda şelaleye kadar hiçbir sorun yaşamadık. Konu, 'fotoğraflar' kısmında karadeniz57 tarafından güzel sinop'u tanıtmaya devam. Erfelek tatlıca şelalelerine ilk girişte büyük, masmavi bir şelale karşılıyor sizi. Sinop'tan erfelek ilçesine her yarım saate bir dolmuş şelale, merdiven şeklinde olup her basamağı, insana farklı bir tat vermektedir. Sinop tarihi cezaevinden sonra erfelek şelaleleri 'ne gittik. Erfelek ilçesine de 10 km kadardır.

Sinop erfelek şelalesi #sinop #erfelek #şelale #waterfall sinop erfelek şelalesi neler yapılır ? Art arda sıralanan 28 farklı çağlayandan oluşuyor. 00:35 erfelek tabiat parkı tam 28 şelaleden oluşan doğal cennet erfelek şelaleleri'nin en ilginç yönü sadece 19 yıl önce keşfedilmiş olması. Birbiri ardına gelen irili ufaklı 28 tane şelale bulunmaktadır. Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi.

Saltur Turizm ve Seyahat Acentası | Geziler, Şelaleler ...
Saltur Turizm ve Seyahat Acentası | Geziler, Şelaleler ... from i.pinimg.com
Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz. Erfelek tatlıca şelalelerine ilk girişte büyük, masmavi bir şelale karşılıyor sizi. Memleketimin yerlisi adını bilir sadece. Erfelek tatlıca şelaleleri / sinop doğa içerisine yıllardır adeta gizlenmiş ve 1997 yılında erfelek bölüm; Gidiş sinop'a 45 km ve erfelek ilçesine 10 km uzaklıktadır. Birbiri ardına gelen irili ufaklı 28 tane şelale bulunmaktadır. Sinop erfelek şelalesi doğa güzelliğinin yanı sıra müthiş bir doğa yürüyüşü olarak da değerlendirebilirsiniz. 2011 yılında milli park ilan edilmiş ve milli parklar genel müdürlüğü tarafından koruma altına alınmıştır.

Tatlıca irili ufaklı 28 ayrı şelale barındırmaktadır.1 erfelek'e yaklaşık 10, sinop'a ise 45 km uzaklıktadır.

Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Sinop erfelek şelalelerinin keşfi yakın bir zamana dayanmaktadır. Yukarı doğru tırmanış sırasında şelale ve göletler birbirini izliyor. Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir. Sinop tatilinizde gidebileceğiniz erfelek şelaleleri hakkında bilgiler, ziyaretçi yorumları ve yakınındaki otelleri burada bulabilirsiniz. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, şimdilerde her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Sinop iline 45 kilometre, erfelek ilçesi şehir merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan doğal dolmuşlarla ilçeye varan kişiler ilçe merkezinden sık sık kalkan şelale dolmuşlarını ulaşım için. Türkiye'de takım şelalesi kavramına uyan şelalelerin en başında geliyor erfelek (tatlıca). Tatlıca irili ufaklı 28 ayrı şelale barındırmaktadır.1 erfelek'e yaklaşık 10, sinop'a ise 45 km uzaklıktadır. Art arda sıralanan 28 farklı çağlayandan oluşuyor. Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan bu şelale dizilişini mutlaka görmelisiniz. Sinop merkeze 42 kilometre, erfelek ilçesine 18 kilometre uzaklıkta bulunan tatlıca şelaleleri;

Erfelek tatlıca şelaleleri / sinop doğa içerisine yıllardır adeta gizlenmiş ve 1997 yılında erfelek bölüm; Sinop'a il merkezine yaklaşık 40 kilometre mesafedeki erfelek yukarıdaki şelale ve benzerlerine tırmanmanın tek yolu yukarıdan sarkıtılmış olan ipe tutunup. Sinop tarihi cezaevinden sonra erfelek şelaleleri 'ne gittik. Şelaleler aslen ayancık ilçesine bağlıdır ama erfelek'e daha yakındır. Burada 27 şelale var ve.

Erfelek Şelalesi
Erfelek Şelalesi from www.istasy10.net
Sinop erfelek bölgesinde 20 yıl önce erfelek baraj inşaatı başlamış ve bu çalışmalar sonucunda şelaleye kadar hiçbir sorun yaşamadık. Sinop merkeze 42 kilometre, erfelek ilçesine 18 kilometre uzaklıkta bulunan tatlıca şelaleleri; Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi. Sinop erfelek şelalesi doğa güzelliğinin yanı sıra müthiş bir doğa yürüyüşü olarak da değerlendirebilirsiniz. Sinop'a il merkezine yaklaşık 40 kilometre mesafedeki erfelek yukarıdaki şelale ve benzerlerine tırmanmanın tek yolu yukarıdan sarkıtılmış olan ipe tutunup. Sinop erfelek şelalelerinin keşfi yakın bir zamana dayanmaktadır. Şelale çevresinde mesire alanları ve kampa uygun bir konumu bulunmaktadır. Erfelek ilçesine de 10 km kadardır.

Burada 27 şelale var ve.

Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Şelale doğanın içinde gizliyken devlet su işleri tarafından fark edilmiştir. Erfelek ilçesine de 10 km kadardır. Gidiş sinop'a 45 km ve erfelek ilçesine 10 km uzaklıktadır. Sinop erfelek şelalesi #sinop #erfelek #şelale #waterfall sinop erfelek şelalesi neler yapılır ? Bu makalemde, sinop'un en çok bilinen doğal güzelliklerinden erfelek tatlıca şelale takımı tabiat parkı hakkında konaklama, ulaşım, giriş ücretleri ve genel bilgileri sizlerle paylaşacağım. Memleketimin yerlisi adını bilir sadece. Sinop erfelek şelalelerinin keşfi yakın bir zamana dayanmaktadır. 2 km uzunluğundaki bir vadi içinde birbiri ardına sıralanmış 28 tane irili ufaklı şelale bulunmaktadır. Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan bu şelale dizilişini mutlaka görmelisiniz. Erfelek tatlıca şelaleleri / sinop doğa içerisine yıllardır adeta gizlenmiş ve 1997 yılında erfelek bölüm; Erfelek tatlıca şelaleleri tabiat parkı. 2011 yılında milli park ilan edilmiş ve milli parklar genel müdürlüğü tarafından koruma altına alınmıştır.

Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan bu şelale dizilişini mutlaka görmelisiniz sinop sel. Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama